WORDPRESS CMS


WordPress er verdens mest udbredte CMS, og det anvendes af både virksomheder, offentlige institutioner og private


WordPress startede som et blog-system, men i dag har det udviklet sig til et fuldt funktionsdygtigt open source CMS-system, som kan meget mere end blot at fungere som en blog.

Mulighederne er mange med WordPress, og det er næsten kun fantasien, der sætter grænser. Synergi tilbyder rådgivning, design og opsætning af din næste hjemmeside i WordPress.

5 GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE EN HJEMMESIDE I WORDPRESS

1. Open source

WordPress er open source. Det betyder, at CMS systemets kode er tilgængeligt for alle. Det skaber et stort community for WordPress-udviklere, som udvikler gratis plugins til systemet. Dermed er der udviklere over hele verden, der løbende kommer med bedre og nye funktioner.

Der findes mange gratis udvidelsesmuligheder og temaer. Derudover er antallet af brugere meget stor, og du vil derfor altid kunne finde en virksomhed/person, der har samme udfordring som dig, som sandsynligvis har fået det løst.


2. Nemt at bruge

WordPress er nemt og intuitivt at bruge for slutbrugeren. Opdatering af sider eller blogindlæg i WordPress er lige så nemt at redigere som et Word dokument. Dermed kan de fleste brugere håndtere det. Administrationens interface er brugervenligt og nemt at navigere rundt i.


3. Opdateringer

Da WordPress er så populær, udvikler det sig hele tiden. Det betyder, at der ofte er nye opdateringer, og du skal være opmærksom på at få disse implementeret. Men så har du også et system, som hele tiden forbedres, og dermed ikke bliver forældet.


4. Søgemaskiner elsker WordPress

Søgemaskiner værdsætter hjemmesider i WordPress. Derudover er der nogle fremragende SEO-plugins, som man nemt kan udvide den indbyggede funktionalitet med og dermed gøre ens website endnu mere attraktivt for søgemaskinerne.


5. Mange muligheder

WordPress kan bruges til både små og store websites, men vi anbefaler Wordpress til mindre og mellemstore løsninger. Der findes mange gratis plugins, som du meget nemt kan koble til dit website. Det indebærer blandt andet kontaktformularer, søgemaskine-plugins og shopmoduler. Alt kan i princippet lade sig gøre i WordPress, men med mere avanceret løsninger kræver det noget mere erfaring inden for kodning.

HVORDAN KAN VI
HJÆLPE DIG?

Kontakt vores grafiske designer og webdesigner Kristine, hvis du har spørgsmål til WordPress CMS.

Kristine kan hjælpe med design af hjemmesider, kreative ad hoc-opgaver og grafisk design.

 

Kristine
KRISTINE JØRGENSEN

Mail: kj@synergi1.dk
Tlf.: 70 27 90 03