HOSTING


Hos Synergi kan vi sørge for alt fra webhotel, mailhotel, SMTP og hosted exchange til spamfilter, DNS og Storage Manager. Derudover hjælper vi også med serverløsninger som Umbraco Cloud, VPS og databaseløsninger.

STANDARDPAKKER ELLER SKRÆDDERSYEDE HOSTING- OG SERVERLØSNINGER

Synergi tilbyder standardpakker og skræddersyede hosting/server-løsninger, alt efter jeres virksomheds behov.


DNS (domain name system)

En navneserver sørger for, at administrere jeres domæner og e-mails til at pege over på de rigtige IP-adresser. En IP-adresse er et unikt nummer, som alle enheder har, der er tilknyttet internettet.


Webhotel/hosting

Et webhotel er der, hvor alle filer til din hjemmeside ligger. Filerne ligger på webhotellets servere, og er derfor nødvendig for, at hjemmesiden kan vises for besøgende.

De løsninger vi leverer, kan hostes via det vi kalder traditionel hosting eller via Cloud. Vi tilbyder kun Cloud-hosting til vores Umbraco-løsninger.
Valg af hostingmulighed er afhængig dine behov og krav til webløsning.


Traditionel hosting
Vores webhoteller er en ’shared hosting’-løsning, hvor der indgår DNS, mailhotel, SMTP og en database.
’Shared hosting’ betyder, at webhotellet ligger på samme server som andre webhoteller, der også benytter samme SMTP. Læs mere om SMTP herunder.


Umbraco Cloud hosting
Alternativet til traditionel hosting er Umbraco Cloud, hvor løsningen nemt vedligeholdes og opdateres.

Når Synergi leverer Umbraco Cloud-løsninger, sker dette ved, at der oprettes en servicepakke, hvor Umbraco Cloud samt patch- og minor-serviceopdateringer er inkluderet. Majoropdateringer vil altid kræve en migrering/omlægning af Umbraco-løsningen, hvilket kræver lidt mere, og derfor skal estimeres og aftales inden udførelse.

Umbraco Cloud har SSL-certifikat med i prisen på alle de domæner, som er/bliver tilføjet.


Mailhotel

En mail-server giver mulighed for, at sende mails med jeres domæne. Mailhotellet er inkluderet i vores webhoteller, men kan også fås separat. Det virker både til IMAP og POP3.

Der er mulighed for, at få et spamfilter, der med tiden kan få en filtreringsakkurathed på over 99,98%. Det betyder, at antallet af e-mails, der fejlagtigt når frem, er begrænset til færre end 0,0001 %.


SMTP (Simple Mail Transfer Protocol)

For at kunne sende e-mails direkte fra din virksomheds hjemmeside, kræver det en SMTP-server. SMTP-serveren er inkluderet i vores webhotel. Mails kan blandt andet blive sendt fra hjemmesiden via formularer eller hvis der er en login-funktion, som skal sende 'glemt kodeord'.

Nogle gange blokerer den fælles SMTP dog IP-adresser, som afviser afsendte mails. I sådanne tilfælde tilbyder vi også SendGrid eller en serverløsning med jeres egen SMTP.


Hosted Exchange

Hosted Exchange er en SaaS-løsning (Software As A Service) til virksomheder, der ønsker en Exchange-løsning, men ikke vil drive serveren selv.

Teknologien Exchange fra Microsoft er powerløsningen til virksomheder, når det gælder mail, kalender og kontaktpersoner.


Serverløsning

En serverløsning kan komme som VPS eller Cloud og kan benyttes til mange forskellige ting. Det kan eksempelvis være webhotel, mailhotel, databaser, SMTP, Storage Manager, ERP-system, CRM-system eller bogføringssystemer.

VPS (Virtual Private Server) er det billigste alternativ, hvis du søger en serverløsning med høj kontrol og ydeevne.

Cloud Server tager udgangspunkt i et banebrydende VMware setup, der giver en ny måde at levere fleksibelt og skalérbart serverhosting på.


Tivoli Storage Manager

IBM’s ’Tivoli Storage Manager’ er et intelligent backupsystem, som hurtigt er blevet den mest udbredte opbevarings- og backupløsning i Danmark.


Cloud Drive

’Cloud Drive’ sikrer en hurtig og sikker adgang til virksomhedens filer, uanset hvor du befinder dig og om du anvender en computer, tablet eller mobiltelefon.

HVORDAN KAN VI
HJÆLPE DIG?

Kontakt webudvikler Bo, hvis du har spørgsmål til hosting.

Bo er Umbraco Master, og til dagligt forvandler han tunge koder til brugervenlige og flotte hjemmesider – enten ud fra en skabelon eller skræddersyet til dine behov.

 

Bo
BO JACOBSEN

Mail: bj@synergi1.dk
Tlf.: 70 27 90 03