GOOGLE ADS


Skab synlighed i Google når kunderne søger efter din virksomhed med dynamiske og målrettede annoncer fra Google Ads


Vi opsætter og optimerer gerne dine kampagner i Google Ads.

HVAD ER GOOGLE ADS?

Ønsker du dag-til-dag annoncering i verdens største søgemaskine, hvor tusindvis af potentielle kunder søger efter dit produkt eller din service? Så er Google Ads svaret for dig.


Her kan du både skyde med skarpt og med spredehagl

Google Ads (tidligere Google AdWords) er Googles metode til at vise tekst og billedannoncer for aktive søgende, der er i færd med at løse et problem, købe en ny taske eller finde frem til adressen på en restaurant.

Personer, der søger på Google.dk eller bevæger sig rundt på millioner af hjemmesider med annoncer, giver dig mulighed for at komme både bredt og fokuseret ud til din målgruppe.


Du betaler kun pr. klik eller visning

Med Google Ads betaler du først, når nogen klikker på din annonce eller ved visning af din bannerannonce. Alle annoncer bliver nøje gennemgået af Googles system. Derved sørger de for, at kun de bedste annoncer bliver vist ved en søgning.


De bedste klik til den mindst mulige pris

Du bestemmer selv dit daglige budget og sætter selv loftet for, hvor meget du vil annoncere. Vi gennemgår din annonce, søgeord og hjemmeside og sørger for, at du får de bedste klik til den mindst mulige pris.


Besøgende på siden bliver til kunder i butikken

Din trafik fra Google bliver ikke spildt, for vi måler og analyserer dine data, så besøgende bliver til kunder. Det kaldes konvertering og giver dig mulighed for direkte at se, hvor meget du betaler pr. klik, og hvor mange besøgende på siden, der reelt er blevet til kunder i butikken.


Flere måder at være synlig på

Vi tilbyder flere forskellige løsninger med Google Ads og kan derfor sørge for, at du får en bred og dækkende synlighed på Google med blandt andet:

  • Tekstannoncer på Google
  • Grafiske bannere på hjemmesider, der kører med Google AdSense
  • Google Shopping – få vist dine produkter på forsiden af Google

Disse metoder er specielt gode til at få skabt synlighed for dig og din virksomhed og giver mulighed for integration med din forretning (webshop, hjemmeside eller mobilapp).


Vi har erfaringen

En effektiv Google AdWords kampagne kræver, at man ved, hvordan kampagnen skal sættes op og finjusteres for at opnå de bedste resultater for din virksomhed.

Med en Google AdWords løsning fra Synergi er din kampagne i gode hænder. Vi hjælper dig hele vejen, og dine mål er vores mål.

"Smukt! Tusind tak for lynhurtig assistance og en super flot annonce!"

Camilla Svendsen, Ropox

HVORDAN KAN VI
HJÆLPE DIG?

Kontakt projektleder Louise, hvis du har spørgsmål til Google Ads.

Louise koordinerer indkomne opgaver mellem kunder, kollegaer og leverandører og sørger for at sammensætte det team, der løser din udfordring bedst og hurtigst muligt.

 

Louise
LOUISE NEUMANN FRANDSEN

Mail: lf@synergi1.dk
Tlf.: 70 27 90 03