OM OS


Synergi er et full-service reklame- og webbureau i Næstved med mange års erfaring inden for design, web og digital 


Vi er specialister i at skabe stærk, visuel kommunikation, effektiv reklame og funktionelle websites.
Så uanset om du skal have designet eller kodet en ny hjemmeside, styrket dine sociale medier eller forbedret dit visuelle udtryk på print eller web, står vi klar til at hjælpe dig videre.

INGEN OPGAVER ER FOR STORE
- ELLER FOR SMÅ

Med engagement, faglighed og innovation hjælper vi virksomheder med at skabe solide og unikke løsninger, der imødekommer og – meget gerne - overstiger forventningerne. Derfor samarbejder vi både med store og mindre virksomheder, der værdsætter en hurtig, professionel og pålidelig proces, hvor ærlighed, kreativitet og ordentlighed er nøgleordene.

 

Fleksibelt bureau med stærke kompetencer under samme tag

Vi er et bureau i konstant udvikling. Ved at samle specialister inden for grafisk design, webudvikling, digital performance og projektledelse under samme tag, udnytter vi hinandens spidskompetencer og arbejder tæt sammen, for at lige netop din virksomheds problemstilling omdannes til succes.

 

Der går synergi i det, vi laver

Vi er stærke på strategi, grafik, design, kreativitet, web, produktion, og kommunikationsrådgivning .
Sammen skaber vi stærke, visuelle fortællinger med vores kunder. Derfor går der Synergi i det, vi laver.

VI ELSKER DET VI LAVER...

... og vi er certificerede til det

 

 

Vores webudviklere er certificerede Umbraco-udviklere. For at opnå denne certificering har de deltaget i grundlæggende og udvidede kurser.
Det er din garanti for, at vores webudviklere har de rette kompetencer til at udvikle professionelle og brugervenlige websites.

 

Derudover kan vi bryste os af, at Synergi for 8. år i træk har opnået "AAA – Højeste kreditværdighed" fra Bisnode Danmark A/S.
For at opnå en AAA (Trippel-A) skal der være tale om en virksomhed med særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser.

 

SYN_WEB_brainstorm.jpg
SYN_WEB_holdet.jpg
SYN_WEB_cases.jpg

"Tør du også at blive udfordret og få ærlig og konstruktiv feedback?"


"Delta Elektronik A/S leverer højteknologiske servoprodukter og løsninger, der stiller større krav til reklamebureauets kompetencer.
Det lever Synergi fint op til. De er vor sparringspartner, som giver os modspil og inspiration. Går noget skævt, bliver det bare fikset, og man ringer aldrig forgæves. Tør du også at blive udfordret og få ærlig og konstruktiv feedback? Så er Synergi den helt rigtige til det."

Thomas Sommer, Direktør og medejer i Delta Elektronik A/S

VELKOMMEN OMBORD I SYNERGIHUSET


Til dagligt holder vi til på vores skibsformede domicil på Marinebuen 11 i Næstved.

Bygningens arkitektur er en bevidst strategisk overvejelse og en central del af vores overordnede branding. De fysiske rammer afspejler og signalerer, hvem Synergi er.

Vi er kreative. Vi tænker ikke i firkantede rammer, men meget gerne i kontraster.

Kig endelig ind - så giver vi kaffen og en rundvisning.