UMBRACO CMS


Umbraco er et open source CMS. Det betyder, at kildekoden er åben for webudviklere til at udarbejde nye webløsninger.
Dermed kan du som bruger spare dyre licenser.

Umbraco har på kort tid udviklet sig til at være et af de mest udbredte CMS’er på markedet og kan benyttes fra helt små standardløsninger til store, komplekse løsninger.

Synergis programmører er certificerede Umbraco Masters og er specialister i Umbraco CMS. Vi hjælper dig gerne i gang med din næste hjemmeside.

5 GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE EN HJEMMESIDE I UMBRACO

1. Umbraco er open source

Umbraco er et open source CMS. Det er gennemtestet af Umbraco selv og bliver løbende udviklet dels af Umbraco og dels af et stort community af webudviklere. Det betyder, at du som bruger ikke får regninger på dyre licenser, og du får et CMS, der kan skaleres til netop dig og din virksomhed.


2. Nem indholdsoprettelse

Umbraco er nemt, hurtigt og brugervenligt, så du hurtigt kan oprette indhold på dit website. Umbraco er opbygget af komponenter, som betyder, at du nemt kan genbruge content på tværs af websitet og nemt kan lægge nyt content på dit website. Derfor bygger vi Umbraco-løsninger ud fra, at webmasteren får en lige så god brugeroplevelse, som brugerne på deres website.


3. Automatisk opdatering

Som indehaver af et Umbraco website har du fuld kontrol over det indhold, som du lægger på dit website. Du kan altid se et preview af det indhold, du har lagt på, så du har en ide om, hvad dine besøgende får af brugeroplevelse på de enkelte platforme – desktop, tablet og smartphone. I Umbraco kan du altid planlægge indhold, der skal live på et senere tidspunkt. Det er især anvendeligt ved kampagner og lignende, der f.eks. først skal online om aftenen eller en bestemt weekend.


4. Administrationspanel er responsivt

Umbracos administrationsmodul er responsivt og tilpasser sig efter, om du redigerer indhold til dit website på en desktop eller tablet. Det betyder en mere fleksibel arbejdsgang, så redigeringen kan udføres når det passer ind i din hverdag.


5. Integration med Umbraco

Umbraco kan integreres med rigtig mange systemer, så det er nemt at arbejde med. Umbraco CMS understøtter integration til mange systemer herunder Navision, Google Analytics og mange forskellige softwareprogrammer. Derfor har vi en del foreninger og organisationer, der anvender det til medlems- og kursusløsninger.

HVORDAN KAN VI
HJÆLPE DIG?

Kontakt webudvikler Bo, hvis du har spørgsmål til Umbraco CMS.

Bo er Umbraco Master, og til dagligt forvandler han tunge koder til brugervenlige og flotte hjemmesider – enten ud fra en skabelon eller skræddersyet til dine behov.

 

Bo
BO JACOBSEN

Mail: bj@synergi1.dk
Tlf.: 70 27 90 03