GOOGLE MY BUSINESS


Administrér din virksomhedsprofil på Google og opnå større, lokal synlighed i Google søgemaskine og Google Maps


Google My Business øger din virksomheds troværdighed og synlighed for potentielle kunder, der allerede søger efter din virksomhed.

Vi hjælper gerne både med rådgivning og opsætning af Google My Business.

HVAD ER GOOGLE MY BUSINESS?

Google My Business er et gratis værktøj, der giver din virksomheder mulighed for at administrere jeres online virksomhedsprofil på Google herunder i Google Maps og Google søgning.

Når en person søger efter din virksomhed eller ydelser, din virksomhed leverer, vil Google My Business vise relevante informationer, som du har oplyst om din virksomhed – direkte i Google søgeresultater. Det betyder, at der bliver meget kort afstand mellem (potentielle) kunder og din virksomhed.


Google My Business er det første, (potentielle) kunder ser

Google My Business er det første, en person ser, når der søges efter en virksomhed på Google. Oftest ses afsnittet i højre side af søgeresultaterne eller via ’Maps’ med en rød prik på kortet. Fordi afsnittet er så centralt og højt placeret, er det vigtigt, at det er opdateret med din virksomheds nyeste oplysninger og informationer.


Hold din virksomhedsprofil opdateret på Google

I Google My Business kan din virksomhed administrere og opbygge en bedre placering ved at indtaste (og opdatere) information som:

  • Virksomhedsnavn
  • Adresse
  • Åbningstider
  • Kategori
  • Telefonnummer
  • Hjemmeside
  • Billeder
  • Kort beskrivelse af virksomheden
  • Kundeanmeldelser
  • Ekstra services som levering af varer eller at arbejdspladsen er kørestolsegnet.

Ved at bruge Google My Business kan din virksomhed øge lokalkendskabet, få anmeldelser fra kunder og administrere alt fra åbningstider og adresse til website-URL og tilknyttede billeder.

Alt sammen helt gratis – du skal blot huske at verificere din virksomhed via post eller Google Search Console.


Vi hjælper dig gerne i gang med Google My Business

Vil du have kontrol over, hvad potentielle kunder ser som det første, når de søger på din virksomhed i Google? Så hjælper vi dig gerne i gang med Google My Business.

Uanset om du har brug for installation, rådgivning eller optimering, står vi klar med den nyeste viden – og selvfølgelig en god kop kaffe.

HVORDAN KAN VI
HJÆLPE DIG?

Kontakt projektleder Louise, hvis du har spørgsmål til Google My Business.

Louise koordinerer indkomne opgaver mellem kunder, kollegaer og leverandører og sørger for at sammensætte det team, der løser din udfordring bedst og hurtigst muligt.

 

Louise
LOUISE NEUMANN FRANDSEN

Mail: lf@synergi1.dk
Tlf.: 70 27 90 03