DIGITAL STRATEGI


Hvordan performer din virksomhed digitalt? Og er der en klar strategi for fremadrettet succes?


Vi er specialister i digital markedsføring og med den rette, digitale strategi, hjælper vi gerne med at omsætte tanker til værdi. 

DIGITAL STRATEGI GØR EN SYNLIG FORSKEL

Den rette, digitale strategi kan gøre en enorm forskel for virksomheden, dens ansatte og ikke mindst kunderne. Ved at afklare, hvilke digitale værktøjer og platforme, som skaber værdi for kunderne, sikrer virksomheden, at tiden, pengene og ressourcerne bliver brugt mest effektivt.


En god strategi skaber rammerne for effektiv vækst

Det er spildte ressourcer at poste opslag på sociale medier, eller sende e-mails afsted som ingen reagerer på. Alligevel har mange virksomheder flere kanaler sat i spil, uden at have en effektiv return on investment. Her kommer vi ind i billedet. 

Vi hjælper med at få lagt en digital strategi, som kan øge din virksomheds synlighed, styrke relationen til din målgruppe og effektivisere indsatsen. Der går ikke længe efter at få lagt en strategi, før du opdager at dette er en effektiv genvej til salg og systematisering af forskellige processer i jeres virksomhed.

En digital strategi anbefaler vi at I får lagt i forbindelse med en ny webside, men en strategi kan også udvikles som et enkeltstående værktøj og fundament for din virksomheds vækst. Resultatet af at få lagt en strategi er et bedre overblik over de nye initiativer, som vil være mest gavnlig for den videre vækst. Det kan for eksempel være at tilkoble webstatistik på jeres hjemmeside i form af Google Analytics, udarbejde et e-katalog, en bladre pdf, øget fokus på digital markedsføring, bannere, nyhedsbreve eller noget helt andet. 


Synergi hjælper med at navigere i den digitale verden

Det vigtigste ved en digital strategi er, at den fokuserer på de områder, som skaber værdi for både virksomhed og kunder. Vi er specialister i online markedsføring og strategi, og vi hjælper dig med at navigere stabilt og målrettet i en omskiftelig digitale verden.

"Jeg havde store forventninger, og alle er indfriet. Fantastisk!"

TUSIND tak for et meget konstruktivt, og effektivt møde i dag. Det sætter jeg pris på. Det gør jeg også for din tålmodighed og overbærenhed. Jeg havde store forventninger til vores møde i dag, og alle forventninger indfriet. Fantastisk!

Hilsen Suzanne, De Artos

HVORDAN KAN VI
HJÆLPE DIG?

Kontakt projektleder Louise, for at få svar på dine spørgsmål til Digital strategi.

Louise lægger marketing og kommunikationsstrategier for såvel mindre virksomheder som større organisationer og er verdensmester i at skabe overblik og en rød tråd igennem et hvilken som helst brand. 

Louise
LOUISE NEUMANN FRANDSEN

Mail: lf@synergi1.dk
Tlf.: 70 27 90 03