DIGITAL STRATEGI


Hvordan performer din virksomhed digitalt? Og er der en klar strategi for fremadrettet succes?


Vi er specialister i digital markedsføring og med den rette, digitale strategi, hjælper vi gerne med at omsætte tanker til værdi. 

DIGITAL STRATEGI GØR EN SYNLIG FORSKEL

Den rette, digitale strategi kan gøre en enorm forskel for virksomheden, dens ansatte og ikke mindst kunderne. Ved at afklare, hvilke digitale værktøjer og platforme, som skaber værdi for kunderne, sikrer virksomheden, at tiden, pengene og ressourcerne bliver brugt mest effektivt.


Digitale værktøjer skaber rammerne for en effektiv strategi

Hvor ligger værdien i, at medarbejderne udarbejder flotte, indholdsrige nyhedsbreve, hvis kunderne ikke tilmelder sig eller aldrig åbner mailen? Det er her, digitale værktøjer skaber rammerne for en effektiv strategi.

Vi ser digitale værktøjer som en måde, hvorpå din virksomhed kan effektivisere arbejdet. Som en nem og billig genvej til at automatisere eller systematisere forskellige processer i jeres virksomhed.

Digitale værktøjer til jeres behov vil typisk blive udviklet i forbindelse med et nyt website, men kan også udvikles som enkeltstående værktøjer, der er koblet sammen med jeres database eller eksisterende website. Det kan være at tilkoble webstatistik på jeres hjemmeside i form af Google Analytics, udarbejde et e-katalog, en bladre-pdf, skabe digital markedsføring, bannere eller nyhedsbreve.


Synergi hjælper med at navigere i den digitale verden

Det vigtigste ved en digital strategi er, at den fokuserer på de områder, som skaber værdi for både virksomhed og kunder. Vi er specialister i online markedsføring og strategi, og vi hjælper dig gerne med at navigere i den digitale verden.

HVORDAN KAN VI
HJÆLPE DIG?

Kontakt projektleder Louise, hvis du har spørgsmål til digital strategi.

Louise koordinerer indkomne opgaver mellem kunder, kollegaer og leverandører og sørger for at sammensætte det team, der løser din udfordring bedst og hurtigst muligt.

 

Louise
LOUISE NEUMANN FRANDSEN

Mail: lf@synergi1.dk
Tlf.: 70 27 90 03