SUPPORT


Med en supportaftale med Synergi, får du direkte adgang til specialister inden for grafisk design, webdesign, digital markedsføring og webudvikling


Kontakt os, når dit website har brug for vedligeholdelse, opdatering eller tilretning, så dit website altid er 100% top-tunet. 

KLIPPEKORT TIL SPECIALISTER I DESIGN, WEB OG DIGITAL

Når du samarbejder med Synergi om en ny hjemmeside, skræddersyr vi en løsning, der passer til din virksomheds behov. Vi kan være med helt fra start med digital rådgivning, sparring, design og webudvikling, så du undgår de typiske faldgruber og kommer godt fra start med dit webprojekt.

Vi hjælper også gerne, hvis du allerede har en hjemmeside, der trænger til at blive opfrisket eller ønsker en skarpere kommunikation direkte til målgruppen.


Undervisning i website backend-system er inkluderet

Hos Synergi indgår oplæring og introduktion til jeres nye hjemmeside altid som en del af samarbejdet. Her får I indblik i, hvordan styresystemet fungerer, hvordan I ændrer tekster, billeder og meget mere.

Men hvordan var det nu lige, man fik Google til at ’læse’ ens hjemmeside? Og hvorfor ser billederne på hjemmesiden pludselig mystiske ud fra en mobilvisning?


Klippekort til din virksomheds behov

Bare rolig. Når spørgsmålene melder sig, står vi klar til at hjælpe. Synergi tilbyder en supportaftale, som giver dig direkte adgang til alle vores specialister inden for webudvikling, design, digital kommunikation og markedsføring.

Med et klippekort på 5, 10 eller 20 timers support, slipper I for at sætte små opgaver i gang løbende eller blive frustreret over, at et afsnit ikke gør som forventet, når I redigerer siden. Det er både lettere og billigere at have en direkte linje til vores webbureau med et klippekort, der passer til din virksomheds behov.


Undgå uforudsete udgifter

Langt de fleste virksomheder køber et klippekort til support fra starten af projektet, som en del af det skræddersyede tilbud. På den måde kommer der ikke ekstra omkostninger til, og driften samt vedligeholdelsen af hjemmesiden, er tænkt med ind fra starten i budgettet .

Lad os skræddersy et klippekort, der passer til din virksomheds behov. Så bestemmer du selv, hvornår og på hvilke områder du ønsker rådgivning eller konkret handling.

HVORDAN KAN VI
HJÆLPE DIG?

Kontakt webudvikler Bo, hvis du har spørgsmål til support.

Bo er Umbraco Master, og til dagligt forvandler han tunge koder til brugervenlige og flotte hjemmesider – enten ud fra en skabelon eller skræddersyet til dine behov.

 

Bo
BO JACOBSEN

Mail: bj@synergi1.dk
Tlf.: 70 27 90 03