PERSONDATA- OG COOKIE POLITIK


Det er vigtigt, at besøgende på vores hjemmeside kan navigere trygt og sikkert.
Derfor kan du  læse vigtig information om persondatapolitik og cookies for Synergi A/S her

BEHANDLING AF PERSONDATA

Her kan du læse Synergis persondatapolitik.


1. Formål

Formålet med Synergis persondatapolitik er at forklare, hvordan vi indsamler, beskytter og anvender personoplysninger. Vi respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager. Det er Synergis målsætning at beskytte dine personlige oplysninger, uanset hvorfra disse oplysninger indsamles, hvordan de videregives eller opbevares.

Personlige oplysninger dækker her alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til vedkommendes for- og efternavn, virksomhedsadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.


2. Hvilke personoplysninger indsamler Synergi?

Synergi har brug for visse personoplysninger for at kunne administrere vores samarbejde, levere målrettet information, ekspedere bestillinger og øvrige tjenester til dig. Synergi indsamler kun de personoplysninger, som er nødvendige for at levere en ydelse til dig.

Synergi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.


3. Hvem videregiver Synergi personoplysninger til?

Synergi udveksler personoplysninger med samarbejdspartnere for at kunne opfylde salgs- og leveringsforpligtelser, herunder for at kunne levere de opgaver, som vi samarbejder om.


4. Hvordan indsamler Synergi personoplysninger?

Ud over de oplysninger, som du selv afgiver i forbindelse med din kontakt til Synergi (typisk i form af email-signatur), indsamler vi:

Cookies, hvis du besøger vores hjemmeside.
Cookies er digitale informationspakker, som hjemmesiden lagrer på din harddisk. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie.

Vi anvender cookies for at forbedre hjemmesidens funktioner og lette din adgang hertil.

Læs mere om cookies på synergi1.dk i bunden af denne side.

For hvert besøg på https://www.synergi1.dk/ - uafhængigt af tilstedeværelsen af en cookie - opbygger Synergi logstatistik. Logstatistik betyder, at et statistiksystem opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende hjemmesiden har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades, m.m.
https://www.synergi1.dk/ anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. Disse statistikker er anonymiserede.

Logstatistik bruges til:

  • at skabe øget brugervenlighed
  • at måle effektivitet af tjenester

5. Sikkerhed

Synergi har implementeret såvel tekniske som organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger, der har til formål at beskytte dine oplysninger mod hændelig eller ulovlig tilintetgørelse, at de fortabes eller forringes, samt mod at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med loven om behandling af personoplysninger.

Synergi opbevarer og transmitterer ikke personoplysninger krypteret. Alle persondata er dog beskyttet bag firewall.


6. Links

Hjemmesiden indeholder links til andre hjemmesider. Vær opmærksom på, at du ved at klikke på sådanne links bliver ført til en anden hjemmeside. Vi opfordrer dig til altid at læse disse hjemmesiders persondatapolitik, da deres procedure for indsamling og behandling af personoplysninger kan adskille sig fra Synergis.


7. Opdatering af og indsigt i oplysninger

Som registreret hos Synergi har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen, og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Thomas Bagger Hansen via e-mail: th@synergi1.dk eller på telefon: 70 29 90 03.


8. Kontakt Synergi

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Synergi, skal du rette henvendelse til Thomas Hansen på th@synergi1.dk eller telefon 70 27 90 03.

Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.


9. Ændring af Persondatapolitikken

Synergi forpligter sig til løbende at opfylde kravene til beskyttelse af privatlivets fred.
Vi bruger cookies for at huske dine indstillinger og forbedre brugeroplevelsen. Læs mere om vores Cookies herunder.

COOKIES

1. Ejeroplysninger

Dette website udbydes af:
Synergi A/S
Marinebuen 11
4700 Næstved
CVR-nr: 26881560
Telefon: 70 27 90 03
Email: mail@synergi1.dk


2. Cookies

Deklaration af dette website's brug af cookies.

Formål med brug af cookies på websitet:
Teknisk funktionalitet: Intern/1.parts cookies: Ja, Ekstern/3.parts cookies: Ja
Trafikmåling: Intern/1.parts cookies: Nej, Ekstern/3.parts cookies: Ja

Dette website anvender cookies i henhold til de formål, der er udspecificeret herover. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg.

Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.


Cookies brugt på synergi1.dk

Google Analytics (trafikmåling)
Synergi1.dk anvender cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her.

Google Tag Manager
Synergi1.dk anvender Google Tag Manager for at sikre, at vores site loader hurtigere og giver vores kunder den mest optimale brugeroplevelse.

2.1 Sletning af cookies
Du kan slette cookies i din internetbrowser ved at følge vejledningen her.

2.2 Blokering af cookies
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere dem. Se vejledning her.

2.3 Hvad cookies bruges til på synergi1.dk
Cookies på synergi1.dk bruges til at føre statistik over antallet af brugere.

2.4 Trafikmåling
For at kunne måle trafikken på synergi1.dk benyttes der cookies fra Google Analytics (se ovenfor).

HVORDAN KAN VI
HJÆLPE DIG?

Kontakt direktør og projektleder Thomas, hvis du har spørgsmål til persondata- og cookiepolitik.

Thomas arbejder til dagligt med projektledelse inden for grafisk design, web og digital. Har du en hasteopgave?
Så står Thomas altid klar til at hjælpe dig videre.

 

Thomas
THOMAS BAGGER HANSEN

Mail: th@synergi1.dk
Tlf.: 70 27 90 03