MERCHANDISE


Ønsker du værdiskabende merchandise, der understøtter dit brand?

Det kan nemlig betyde, at din virksomhed skiller sig ud fra konkurrenterne, fordi det udstråler "det ekstra" overfor kunderne. Vi hjælper gerne med design til at skabe netop det merchandise, som du har behov for til din virksomhed. Se vores egne eksempler nedenfor for inspiration.

SKRÆDDERSYET MERCHANDISE

Merchandise med dit logo eller egen tekst er ikke kun en god måde at bygge brandloyalitet på, men det fungerer også som et mobilt reklameskilt. Uanset om du ønsker at skabe en sammenhængende kollektion af merchandise eller bare ønsker et enkelt iøjnefaldende produkt, har vi noget for enhver smag.

Nedenstånde er eksempler er et udpluk af merchandise, som vi har selv har benyttet i vores egen markedsføring. Udvalget er uendeligt bredt, og kun fantasien sætter grænser. Vandflasker kan fx laves i forskellige størrelser, kuglepenne forskellige kvaliteter og farver, stickers og klistermærker i ønskede former, farver og holdbarhed, bolcher og tyggegummi med forskellig smag. Designet kan laves så det matcher netop din profil og grafiske linie, så lad dig endelig ikke begrænse af vores sorte look, det ændres alt efter ønske.

Kop Med Logo Merchandise 1200X800 01

Krus med logo

Vand Merchandise 1200X800 02

Vandflasker med logo

Kuglepenne Merchandise 1200X800 03

Kuglepen med logo

Tygggummi Med Logo Merchandise 1200X800 04 (1)

Tyggegummi med logo

Bolcher Merchandise 1200X800 05

Bolcher med logo

Håndsprit Med Logo Merchandise 1200X800 06

Håndsprit med logo

Figurstkårede Stickers Klistermærker Merchandise 1200X800 07

Klistermærker med logo

A4 Blokke A5 Blokke Merchandise 1200X800 08

A4 og A5 blokke med logo

Post It Blokke Merchandise 1200X800 09

Post-it blokke med logo

Tshirt Med Logo Merchandise 1200X800 10

T-shirt med logo og tekst

Keyhanger Merchandise 1200X800

Keyhanger med logo

Forklæder Merchandise 1200X800 10 12 12

Forklæde med logo

Gave- og underholdningsværdi

Merchandise og gimmicks kan have gaveværdi, underholdningsværdi, gemmeværdi – det vigtige er, at dine reklameartikler understøtter dit brand, optræder i den rette kontekst og skaber værdi for dem, der skal bruge produkterne.

Det kan være relevant, at producere alt fra kuglepenne og keyhangers til medarbejdertøj med logotryk, så længe det styrker virksomhedens brand internt eller eksternt over for kunder og interessenter.

"Man kan regne 100% med, at opgaven bliver løst og fulgt til dørs"

Synergi har udarbejdet vores designmanual og produceret en række lækre tryksager og merchandise for os. Det har altid været en fornøjelse at samarbejde med Synergi. Lige fra små opgaver som navneskilte til nye medarbejdere til store opgaver som skilte på facaden og i biblioteksrummet – alle opgaver bliver håndteret topprofessionelt, hurtigt og engageret. Det betyder meget, at man kan regne 100% med, at opgaven bliver løst og fulgt til dørs, og at man løbende bliver orienteret om processen. Jeg sætter meget stor pris på samarbejdet

 

Lena Lund Olsen, IT- og websupport, Næstved Bibliotek og Borgerservice

HVORDAN KAN VI
HJÆLPE DIG?

Kontakt vores grafiske designer og webdesigner Kristine, hvis du har spørgsmål til merchandise.

Kristine kan hjælpe med design af hjemmesider, kreative ad hoc-opgaver og grafisk design.

 

Kristine
KRISTINE JØRGENSEN

Mail: kj@synergi1.dk
Tlf.: 70 27 90 03