KRISTINE WINKEL JØRGENSEN

Grafisk designer og webdesigner

Kristine har været grafisk designer i Synergi siden 2004 og har altså været med næsten fra den spæde start i 2003. Hun husker tydeligt sin første dag på job i iværksættervirksomheden, hvor Thomas indrettede et lille kontor til hende i entréen i sin private lejlighed og serverede urtete til den nyuddannede grafiker med speciale i tekstombrydning og databehandling. Siden da er der sket meget, og Kristine har videreuddannet sig blandt andet med kurser i WordPress, UX Design, GIF-animationer og taget mediefaget ’Grafisk Kreativitet’ på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Kristine er struktureret og har en utrolig god hukommelse – ikke just typiske karaktertræk for en kreativ hjerne. Men kombinationen gør, at billeder, tekst og grafik nemt smelter sammen til et unikt og funktionelt design, der opfylder kundens og ikke mindst målgruppens behov.

Ofte kommer Kristine flyvende på arbejde på sin cykel og ellers i sin ”smadrede mommy van/børnecontainer af en bil”, som hun elsker. Hvis du smider en Berlingo-joke, preller den fuldstændig af... Vi har prøvet :)

Mail: kj@synergi1.dk
Telefon: 70 27 90 03

Hils også på mine kollegaer...