C A S E

 

DESIGN AF ÅRSRAPPORT, MÅLRETTEDE KAMPAGNER OG PORTAL


Kunde: Tandlægeforeningen
Materiale: Årsrapport, kampagne, hjemmeside
Tandlægeforeningen – interesse- og sundhedsorganisation


Tandlægeforeningen er en interesseorganisation og den faglige sundhedsorganisation for alle tandlæger i Danmark. De arbejder for, at fremme tandlægefaget som en sundhedsfaglig profession, der sikrer medlemmerne et godt arbejdsliv og fremmer den orale sundhed i befolkningen. Tandlægeforeningen har klare værdier; kvalitet, troværdighed, saglighed, service, dialog og ikke mindst høj tilfredshed blandt patienterne.

Tandklinik Skole 315 (1)
Tandlaegerne Slortsarkaden 1180
Design af årsrapport


I 2015 ønskede Tandlægeforeningen at forny det grafiske udtryk på deres tilbagevendende årsrapport. Synergi var her behjælpelig med at udarbejde et design, der matchede foreningens eksisterende profil. Designet tog udgangspunkt i virksomhedens tekster, fotos og regnskaber for at skabe en tydelig sammenhæng mellem brand og rapport. Siden 2015 har Synergi udarbejdet det visuelle udtryk i årsrapporten.

 

Målrettede kampagner


Foruden Tandlægeforeningens årsrapport, har Synergi udarbejdet forskellige kampagner målrettet tandlæger i Danmark. Vi har udarbejdet kampagnemateriale til online og offline.

Tandklinik Skole 466
Adobestock 52901452 TF
Portal til salg af virksomheder


Desuden har vi udviklet portalen https://praksisbasen.dk/ , hvor tandlæger har mulighed for at sætte deres klinikker til salg.

 

Hvor stærkt er din virksomheds visuelle design?
Tandlaegerne Slortsarkaden 2445
Tandlaegerne Slortsarkaden 1436
Tandlaegerne Slortsarkaden 1560
Tandklinik Skole 517
Tandlaegerne Slortsarkaden 2060