C A S E

 

LET NAVIGATION
GENNEM INTUITIV SKILTNING


Kunde: Næstved Bibliotek og Borgerservice


Næstved Bibliotek og Borgerservice består af fem biblioteker i Næstved Kommune; Næstved, Glumsø, Fuglebjerg, Fensmark og Korskilde Bibliotek. Foruden hjælp til søgning og lån af bøger har bibliotekerne til opgave at formidle inspiration til læsning, oplevelser og fordybelse til både børn og voksne samt at krydre dit besøg med udstillinger og arrangementer. Hertil kommer alt det praktiske man kan få hjælp til i Borgerservice, når passet skal fornyes eller man skal have et kørekort. Med andre ord: Der er mange aktiviteter og information, der skal formidles i lokalerne på Kvægtorvet og ude i lokalafdelingerne. Alt sammen gøres let tilgængeligt gennem intuitiv skiltning.

Nem navigation er en fryd for øjet


Da mulighederne er mange på de fem biblioteker og borgerservices, skal det være nemt for brugeren at navigere rundt. Synergi designede, i tæt samarbejde med Næstved Bibliotek, folier til gulve, vægge og interiør, som både skulle informere, være lette at forstå og samtidig fungere som udsmykning i de store, åbne lokaler.

Folierne er designet så de falder naturligt ind i rummets arkitektur og indretning og ved hjælp af forklarende tekster, stiplede linjer på gulvet og pile på søjler, navigeres brugeren rundt til de forskellige aktiviteter enten ved biblioteket eller på Borgerservice.

På Kvægtorvet midt i Næstved ligger Næstved Bibliotek og Borgerservice. Store metalbogstaver med Bibliotek/Borgerservice pryder bygningens facade, og giver skiltet et enkelt og moderne udtryk, der passer til bygningens arkitektur. Når mørket falder på oplyses metalbogstaverne bagfra, så de altid er til at få øje på.

 

Et gennemgående grafisk design sikrer den røde tråd 


Synergi har igennem en årrække udarbejdet alt grafisk design til Næstved Bibliotek og Borgerservice. Det sikrer et ensartet og gennemgående design, der gør, at Næstved Bibliotek og Borgerservices visuelle udtryk bevares, hvad enten der er tale om design af årets program over bibliotekets aktiviteter eller merchandise i form af muleposer, kuglepenne eller keyhangers.

Skal vi også finde din røde tråd?
Så fang os på 7027 9003
Facadeskilt Biblo
Garderobe

"Alle opgaver bliver håndteret topprofessionelt, hurtigt og engageret"


Synergi har udarbejdet vores designmanual og produceret en række lækre tryksager og merchandise for os. Det har altid været en fornøjelse at samarbejde med Synergi. Lige fra små opgaver som navneskilte til nye medarbejdere til store opgaver som skilte på facaden og i biblioteksrummet – alle opgaver bliver håndteret topprofessionelt, hurtigt og engageret. Det betyder meget, at man kan regne 100% med, at opgaven bliver løst og fulgt til dørs, og at man løbende bliver orienteret om processen. Jeg sætter meget stor pris på samarbejdet.

Lena Lund Olsen, Næstved Bibliotek og Borgerservice

Bibliotek Facade
Gulv
Infocenter
Borgerservice
Folier Tekst
Bogmaerke
Bibliotek Folder
Folier Tekst (1)
Logo Figur