C A S E

 

GENNEMGÅENDE GRAFISK IDENTITET


Kunde: LEV
Materiale: Grafisk identitet, kampagner, blade, brochurer, flyers, hjemmeside, illustrationer, film
LEV – arbejder for mennesker med udviklingshæmning


LEV er en landsdækkende forening for mennesker med udviklingshæmning, deres pårørende og andre interesserede. De arbejder for at forbedre livsbetingelserne og for samfundsmæssige rettigheder for mennesker med udviklingshæmning og deres familier.
Derfor fungerer LEV som et talerør, hvori de udbreder viden og holdninger.

MAD 065
Grafisk design af LEV Bladet


Synergis samarbejde med LEV startede tilbage i 2006. LEV var på udkig efter en ny samarbejdspartner på det grafiske område til re-design af deres blad LEV Bladet. Synergi bød ind på opgaven og overbeviste LEV gennem et sprælsk, farverigt design med kant, som ikke taler ned til læserne. Målgruppen er primært pårørende, men også personer, der selv har udviklingshæmning. Synergi har siden layoutet hundredvis af artikler i LEV Bladet otte gange om året.

Se bladet her

Visuel identitet, logo, animationsfilm og meget mere


Sideløbende med LEV Bladet har Synergi hjulpet med et utal af opgaver, hvis format og omfang spænder vidt. Udover en finpudsning af LEV’s visuelle identitet, en brush-up af logo, logoer til forskellige projekter under LEV, brochurer, flyers, visitkort og diverse grafiske opgaver, har vi også udarbejdet animationsfilm, et stort nyheds-website med dertil hørende mindre under-sites, grafik til sociale medier og forskellige illustrationer.

Se deres hjemmeside her

Mangeårigt samarbejde skaber værdi


Synergi har igennem årene opbygget et grundigt kendskab til LEVs mission og ikke mindst målgruppe. Derigennem har vi opnået kompetencerne til at udarbejde design, der taler direkte og målrettet til LEVs primære målgruppe og skaber værdi.

Vi er taknemlige for, at vi har fået lov til at sætte vores aftryk på størstedelen af LEVs design gennem årene. Det mangeårige samarbejde sikrer også en ensartethed i deres grafiske identitet, som er vigtig for så stor og professionel en organisation, som Landsforeningen LEV er.

 

Hvor meget tror du at det vil styrke dit brand at få ensrettet din grafiske identitet?
Forside Indsat
12430 Case LEV 1000X1000px 4
AN 5840
CB 10 051561 S
12430 Case LEV 1000X1000px 7
Børneterapeuter002 STOR