C A S E

 

SKABELON-HJEMMESIDENS MANGE MULIGHEDER


Kunde: Hansen & Andersen
Materiale: Hjemmeside, tekstarbejde, fotooptagelser, skiltning, bildeko
Hansen & Andersen – erfaren og lokal entreprenør


Hansen & Andersen er en lokal virksomhed i Næstved med mere end 70 års erfaring inden for byggebranchen både som totalentreprenør, hovedentreprenør og fagentreprenør. Hansen & Andersen løser opgaver for offentlige og private kunder i Storkøbenhavn og på resten af Sjælland. Blandt deres projekter kan fremhæves Mærsk Tårnet på Nørrebro, Skolen på Bülowsvej og Statsfængslet i Nørre Alslev.

Ll1a1zz011
Samarbejde om alt fra visitkort og hjemmeside til bildekoration og byggepladsskilte


Hansen & Andersen er mangeårig kunde hos Synergi og har igennem årene fået udarbejdet alt lige fra visitkort til bildekoration og byggepladsskilte. Synergi udarbejdede en ny hjemmeside til Hansen & Andersen, fordi udtrykket og indholdet ikke længere var tidssvarende, og designet var tilpasset mindre skærme.

Hansen & Andersen ønskede en enkel hjemmeside med et stilrent og moderne udtryk, der udstrålede den professionalisme, som de er garant for. De ønskede også en forholdsvis vedligeholdelsesfri hjemmeside i erkendelsen af, at det ikke er her, de skal lægge deres ressourcer.

Se den her. 

 

Unik og fleksibel skabelondesign til hjemmeside


Derfor var det oplagt at benytte Synergis billigere løsning med udgangspunkt i et skabelondesign, som vi har udviklet i Umbraco. Hansen & Andersen var bekendt med dette CMS-system fra deres tidligere hjemmeside og mente også, at skabelonløsningen i høj grad opfyldte deres ønsker og forventninger.

Skabelonen giver nemlig et væld af muligheder for, at tilpasse hjemmesiden til den enkelte virksomheds udtryk. Det betyder, at hjemmesider udarbejdet fra samme skabelon kan have så forskellige udtryk, at man ikke umiddelbart ser, at de fra start havde et fælles udgangspunkt. 

5 gode grunde til at vælge Umbraco CMS 

Ll1zza0788
Adobestock 52901452 H&A
Programmering, tekstforfatning, fotograf og indholdsoprettelse i ét projekt


Synergi programmerede en enkel hjemmeside i Hansen & Andersens vante udtryk ud fra det nyeste skabelondesign. Dernæst skrev vores tekstforfatter nye tekster til alle siderne, og vores fotograf tog nye billeder af håndværkerne i aktion på byggepladserne. Hjemmesiden fik ny struktur, og til sidst fulgte vi projektet til dørs ved at uploade alt indhold på siden. Sådan sikrede vi, at Hansen & Andersen kunne fokusere på det, de er gode til: At bygge videre på en god idé.

 

Fokuser på det, din virksomhed er bedst til, og lad os klare din hjemmeside imens.
Ll1a0z636
Ll1a07zz27
Ll1a0zz764
Ll1a0zz832
Frederikskaj 2
Maersk Panum 1
Snorresgade 3
Gammel Jernbane Vej 2
Ll1zza0979