C A S E

 

NEM WEBSHOP MED SKABELONLØSNING


Kunde: Floristen Danmark

Floristen Danmark er en brancheforening med omkring 400 medlemmer af selvstændige blomsterhandlere og florister.

Closeup Af Smuk Buket
Skabelonløsning med mange forskellige udtryk

 

Da en del blomsterhandlere meldte sig ud af en større webshop-portal for blomsterhandlere stod de fleste tilbage uden en webshop.

Floristen Danmark ønskede at hjælpe deres medlemmer i gang med en ny webshop-løsning. Blomsterhandlerne ønskede at komme i gang hurtigt og billigt.

Synergi designede og udviklede en webshop, der var lavet som en skabelon - dvs. at den grundlæggende opbygning er ens hos alle blomsterhandlerne, men farver, billeder og logo kan skiftes, så de forskellige webshops alligevel får et særegent udtryk.

Warmdal Blomster Macbook
Clarina Blomster Macbook
Ideer Og Blomster Macbook
Floristen Folder Forside
Mock Up Flora Flora

Løsningen er udviklet i Umbraco, hvilket betyder at CMS er brugervenligt og nemt at vedligeholde og navigere i.

Den er udviklet af vores egne udviklere, og det betyder, at vi kan specialudvikle og tilrette efter specielle ønsker, der måske vil opstå med tiden.

Synergi har efterhånden hjulpet mange blomsterhandlere med en ny webshop og ønsket om en både nem og hurtig webshop-løsning er blevet indfriet.

Kunden sender billeder, tekster, priser og stemningsbilleder og så bygger vi webshoppen op med forside og indholdsoprettelse, produktvariationer og tilvalg, oprettelse af webshop og opsætning af betalingsgateway..

 

Skal vi hjælpe dig i gang med en webshop?
Floristen Folder Mockup
Floristen Visitkort Mockup
Floristdanmark Logo (1)
Æske Med Klistermærke (1)