Har du brug for en webshop?

Så du kan sælge dine buketter online?

Så har vi løsningen ...

En webshopskabelon til blomsterhandlere

Så du kan komme hurtigt igang ...

Kontakt Synergi i dag - 70 27 90 03

Webshopskabelon til

blomsterbutikker

 

Vi har udviklet en webshopskabelon specielt til blomsterhandlere. Den giver dig mulighed for nemt og hurtigt, at komme i gang med at sælge dine produkter online. Slutproduktet er en brugervenlig webshop - både for dig og dine kunder.

Vi tager dig i hånden, og guider dig gennem en proces som er enkel og overskuelig.
Aftale
Vi indgår en aftale

Vil du starte en webshop, så giv os et kald på 7027 9003 eller send en mail til lf@synergi1.dk, så tager vi en snak om alt det praktiske.

Materiale
Du sender materiale

Du sender billeder, tekster, priser og evt. stemningsbilleder fra din butik til os. Ønsker du ændringer i designet, kan det tilkøbes.

Opsætning
Din side bygges op

Vi lægger dit indhold ind i skabelonen og finder sammen ud af hvilken betalingsløsning (og evt. fragthåndtering) du skal have. 

Online
Din side er live

​Din nye webshop er online. Du kan opdatere den med nye produkter og tekster, så tit du ønsker. Ønsker du hjælp, kan du altid kontakte os.

Prisen


Vælg en simpel webshop, hvis du ønsker en klassisk webshop, og ikke har specielle ønsker til bestillingsflow, ordreproces m.m. Har du brug for en løsning, som du kan tilpasse og udvikle, så den passer til dit specifikke behov, så skal du vælge "For dig, der vil lidt mere". Det er også en skabelonsløsning, men til den kan tilkøbes og imødekommes næsten alle behov.
Webshop Small

Simpel webshop
(Wordpress/Woocommerce)

For dig som passer ind i en klassisk webshop, og ikke stiller de store krav. Du skal bruge en simpel shop, til salg af dine varer.

kr. 16.995,-

(engangsinvestering)

Webshop Large

For dig, der vil lidt mere
(Umbraco/Vendr)

For dig der har planer med din webshop, og gerne vil kunne udvide med nye funktioner, enten med det samme eller på sigt.

kr. 24.995,-

(engangsinvestering) eller på abonnement til kr. 2.695,- pr. md.

Online Blomsterforretning