MODERNE OG EKSKLUSIVT KONTORMILJØ


Vi er på jagt efter en "nabo" til lejemålet på Marinebuen 11.
Er det din virksomhed, som skal have nyt domicil i SynergiHuset?

VELKOMMEN I ET SPÆNDENDE LEJEMÅL

Kontorlejemålet ligger i Næstveds attraktive Øverup Erhvervsområde - direkte op til indfaldsvej, hvor der er 10 min. kørsel til afkørsel fra motorvej E45, Næstved Storcenter, uddannelsesinstitutioner m.m.

Lejemålet er med egen indgang og helt aflukket for naboen, som er Synergi A/S, der er et reklame- og webbureau. Lejemålet kan adskilles med gipsvæg, glasvæg eller blot være åbent til Synergi.

Det er en meget flot og utraditionel bygning med moderne faciliteter.

Det samlede erhvervsareal for lejemålet er på 162 m² og består åbent kontormiljø, 2 møderum/kontorer, depotrum (kan evt. benyttes til kontor) og garderobe med toilet. På 1. sal er der fuldt udstyret køkken.

Der er fri parkering.

El, vand og varme betales efter fordelingstal. Herudover indgår som del af fællesudgifter rengøring, fibernet, renholdelse af udearealer m.v. Mulighed for at tilkøb af bl.a. receptionsservice.

Lejemålet egner sig også ideelt til virksomheder inden for it, advokat, revision, arkitekt, ingeniør eller lignende, som søger en moderne og repræsentativ virksomhedsadresse med god beliggenhed. Om muligt ønskes gerne en lejer inden for beslægtet eller komplementær branche til husets anden lejer med sigte på gensidig synergi - men det er ikke et krav.

Ved fremvisning kontakt venligst Erhvervsmægler Næstved: https://www.erhvervsmaegler.com/sag/ERH19180


FAKTA OM LEJEMÅLET:

Lejemålet er ledigt pr. 1. november 2023.

Etageareal 162m²
Energimærke B
Årlig leje kr. 129.600,-


BILLEDER FRA LEJEMÅLET:

HAR DU SPØRGSMÅL
TIL LEJEMÅLET?

Kontakt direktør og projektleder Thomas, hvis du har spørgsmål til lejemålet på Marinebuen 11, 4700 Næstved.

Var det først nu du opdagede at Næstved har et reklame og webbureau? 
Så kontakt også Thomas, han er altid klar til at fortælle dig mere omkring Synergi og de løsninger vi kan tilbyde indenfor design, digital og web.

 

Thomas
THOMAS BAGGER HANSEN

Mail: th@synergi1.dk
Tlf.: 70 27 90 03