Synergi A/S søger bestyrelsesmedlem


Kommunikation handler om mennesker. I Synergi spiller menneskelighed, ordentlighed og sund fornuft en vigtig rolle i forhold til hvordan vi arbejder, hvem vi gerne vil arbejde sammen med samt måden, vi opfatter os selv og vores kunder.

Synergi er et stabilt vækstende bureau, hvor kunden møder den samme art director, projektleder eller webudvikler hver gang. Vi har medarbejdere, der har været ansat i mere end 20 år, hvilket vidner om et godt arbejdsmiljø, hvor vi samtidig kan give kunderne tryghed ved at tilbyde gennemgående kontaktpersoner. Dette kombineret med, at vi har freelancere med forskellige kompetencer tilknyttet, medvirker til den fornøden dynamik.

Efter mere end 20 år med grafisk design, 13 år med webdesign og programmering samt 8 år med online markedsføring, er vi klar til at tage næste skridt i vores udvikling af bureauet. Derfor søger vi en kompetent profil til vores bestyrelse, som kan hjælpe med at tage næste step i en professionalisering.

Som del af Synergis bestyrelse bliver du udfordret på dine kompetencer indenfor strategi, økonomi og generel sparring. Derfor er det vigtigt, at du har stor erfaring indenfor disse områder og gerne fra reklamebureau, kommunikationsbureau, IT-virksomhed eller anden beslægtet virksomhed. Vi forventer, at du har viden og indsigt i, hvordan en virksomhed performer bedst, når der som udgangspunkt kun sælges timer. Du skal være toptunet til at løse morgendagens udfordringer og i stand til at vise vejen til yderligere succes. Som sparringspartner er du med til at fastlægge kursen og hjælpe os videre – både i forhold til vores produkter og i forhold til den overordnede strategiske retning.

Vi forventer følgende af dig:

  • Du er detaljeorienteret, men kan også tænke ud af boksen
  • Du vant til at udarbejde strategier
  • Du har enten bureauerfaring eller anden kommunikationserfaring
  • Erfaring med at styre og udvikle en virksomhed økonomisk
  • Du er en imødekommende og social person, som har et stort netværk med potentiale for newbizz
  • Der tilbydes honorar efter kvalifikationer


Hvis du kan nikke ja til ovenstående, så tøv ikke med at skrive eller ringe til:

Thomas Bagger Hansen på th@synergi1.dk eller 2048 9903.

Ansøgningsfrist er 15. juni 2023

HVORDAN KAN VI
HJÆLPE DIG?

Kontakt direktør og projektleder Thomas, hvis du har spørgsmål.

Thomas arbejder til dagligt med projektledelse inden for grafisk design, web og digital. Har du en hasteopgave?
Så står Thomas altid klar til at hjælpe dig videre.

 

Thomas
THOMAS BAGGER HANSEN

Mail: th@synergi1.dk
Tlf.: 70 27 90 03