Alt inklusiv BRANDING forløb


3 måneders vækstforløb med hjælp til at opbygge og markedsføre dit brand!


Vi er specialister i digital markedsføring og med den rette, digitale strategi, hjælper vi gerne med at omsætte tanker til værdi. 

Lad os følges på vejen til vækst

Alt inklusiv branding forløbet er til dig der ønsker effektiv vækst af dit brand, med hands on rådgivning og fysiske workshops. 

Vi mødes hver måned til arbejdsdage, og du følges med andre virksomhedsejere, der lige som dig har høje ambitioner og er klar til handling. 

Du får de metoder og redskaber du skal bruge, i den rækkefølge du har brug for dem, og med tiden til at søsætte dem og justere efter resultater. 

Som deltager på forløbet har du fri adgang til rådgivning og sparring på din strategi, webside, visuelle identitet og alt hvad du har brug for omkring din markedsføring. 

DETTE FÅR DU PÅ FORLØBET

Hver måned har du een arbejdsdag med fuld forplejning. Vi sidder sammen fra klokken 9.30-13.30 i hyggelige omgivelser i Synergi. 

Efter hver arbejdsdag kan du booke en individuel rådgivningssession, hvor vi implementerer de redskaber du lærte på dagen, til netop din virksomhed. Dette møde kan vi tage online, eller du kan komme forbi til en kop kaffe. 

Under hele forløbet er du en del af holdet, og modtager ekstra gaver og fordele i vores fælles gruppe. Du kan søge sparring alt hvad du har behov for, og du vil opleve at det at være i et fællesskab er med til at føre de nye ideer ud i verden hurtigere. 

Ved at følges i tre måneder, giver du plads til at lade de nye strategier folde sig ud, og se resultatet af dem 

og vi hjælper dig gerne med at navigere i den digitale verden.

Januar

Januar

Denne måneds tema: Fundament

Kick off onsdag den 5. januar klokken 9.30 i Synergi, Marinebuen 11, Næstved

Det sker der i denne måned:

Allerede efter kick off vil du føle dig godt klædt på til forløbet og se et kæmpe potentiale for forandring. 

Du møder dine medkursister, passionerede mennesker som dig selv, som hurtigt vil blive dine nye øjne for dine egne blinde vinkler.

Du får adgang til gruppen hvor der liggeren ekstra gave klar til dig, som vil hjælpe dig med dit fundament.

Dit fundament går forud for alt det, vi skal til at bygge ovenpå. Derfor ser vi på dit udgangspunkt, digitale platforme og på hvilke veje du har gået tidligere, din erfaring med det marked du befinder dig på, og i det hele taget din status quo. For at vi sammen kan sætte din retning for de næste måneder

Det er i denne måned at du får tjek på din webside, hvilke sociale medier du bør satse på og om du skal have nye platforme, som for eksempel nyhedsbrev, podcast eller en blog. 

Februar (1)

Februar

 

Denne måneds tema: Kommunikation

Vi mødes til arbejdsdag: Onsdag den 9. februar klokken 9.30-13.30

Det sker der i denne måned:

Du får lagt en strategi for din kommunikation.

God markedsføring er god kommunikation. Derfor dedikerer vi denne måned til at få helt tjek på hvordan du målrettet og effektiv får dine budskaber igennem. 

Vi ser på hvad du skal sige i din marketing, og hvordan du oversætter forståelsen for dit brand i din kommunikation på forskellige platforme. 

Det er i denne måned at du for alvor begynder at skrive opslag, nyhedsbreve og pressemeddelelser med gennemslagskraft. 

Du vil også lære hvordan du justerer din kommunikation på dine forskellige platforme, så du mest effektivt bærer dine potentielle kunder fra tanke til handling. 

I denne måned vil du også blive tilbudt muligheden for at få set din visuelle kommunikation efter i sømmene. 

Marts

Marts

Denne måneds tema: Mål og justering

Vi mødes til arbejdsdag: Onsdag de 9. marts klokken 9.30-13.30

Det sker der i denne måned:

Marts er dedikeret til at give dig de genveje du har brug for, for at kunne holde gang i marketing hjulene i den lange bane.

Markedsføring kan være en slem tidsrøver og ofte kan det være svært at gennemskue hvor du får de bedste resultater af din indsats. Det lærer du i denne måned. 

Du lærer at justere din marketing indsats så det ikke tager al din tid og energi.

Efter denne måned vil du have helt tjek på, hvordan du måler på dine resultater så du kan justere på din tid og ressourcer. Dette bliver en game changer for dig i forhold til at skabe en fremtidssikret og bæredygtig forretning. 

I denne måned vil sænke skuldrene når du opdager hvor meget tid du kan spare, og stadig opnå de resultater du ønsker. 

Da dette er vores sidste arbejdsdag bliver du lidt ekstra forkælet. Du vil også få mulighed for at søge individuel rådgivning i grafiske løsninger, websider eller marketing generelt. 

Det siger tidligere deltagere

Intensivt og virkningsfuldt. Arbejdssomt og sjovt. Konkret håndterbar feedback og et herligt nærværende fællesskab. Det er min oplevelse af at være deltager på forløb med Sofie Wille 👩 tak Sofie 🤩
- Marie, Udviklingsrum.dk 

Jeg er i gang med forløbet og har følelsen af, at der står en ekspert ved min side hele vejen, som kommer med opmuntring, konkret vejledning, justeringer og små puf, når jeg går i stå - mentalt, digitalt og personligt.
Det kan være ensomt at være selvstændig, så at følges med nogen, gør det sjovere at blive dygtigere til det dér digitale marketing👍🏼
Selvstudier er fint, men det hér giver bedre resultater, hurtigere.

- LouiseLind.dk 

 

  • Instagram
  • LinkedIn
VIL DU HAVE PLADS PÅ HOLDET?

BOOK EN AFKLARENDE SAMTALE

Kontakt Digital Chef, Sofie Wille, for at få en afklarende samtale omkring forløbet

Sofie er specialist i at se strategiske sammenhænge i marketing og hjælper store som små virksomheder med at blive synlige og øge deres salg på nettet. 

Udfyld formularen nedenfor, for at blive kontaktet. 

 

93532614 10158480896398534 213084945441095680 N (1)
SOFIE WILLE

Mail sw@synergi1.dk
Tlf.: 70 27 90 03

Ja, jeg giver tilladelse til, at I opbevarer og benytter mine data